sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Avaus!

Elikkäs nyt alkaa sit työt tällä sivulla. Eli jos o jotain ongelmaa taikka kysyttävää niin pistäkää tuleen kommentteja niin vastaan sit ku kerkiän! :)

6 kommenttia:

 1. Oon likka lukion tokalta. Oon lämäs yhteen meidän ryhmäläiseen poitsuun, mut se on nörtti, uh, siis NIIn nörtti, mut anyway, se hymyilee TOSI södesti silleen toisella puolella suuta jos tiiät mitä tarkoitan....nii, miten siis ottasin siihen kontaktii...se kyl puhuu mulle aika paljon, selittää jotai ohejlmii ym. datailujuttui, mut mä haluaisin kyl puhuu MUUTAKI ja varmaa ois parempi jos vois tavata sitä koulun ulkopuolella et tutustuis ja ehkä jopa joskus alkaa SEUKATA jos asiat siis niiku etenis sillee.... Miten mun niiku kantsis ilmoittaa sille et oon siihen kuses, en haluis vaikuttaa liian tyrkyltä, oon kuullu, et kundit ei tykkää ku likat on liian innokkaita. Heitä joku hyvä vinkki, kaikki vinkit käy KUHAN NE TOIMII. Mä siis niin toivon et se ees tajuu likoista eikä vaa tietsikoista...Auta, sä varmaan tajuut ja osaat neuvoo ku oot kai itekki poika??? t. yks Mimmu vaa

  VastaaPoista
 2. Hei mimmu,

  No ensinnäkin jos oot kusessa siihen poikaan niin sen ei pitäis vaikuttaa siihen, että onko joku nörtti vai ei.. Eli ulkonäöllä taikka siinä mitä se jätkä tekee ni ei pitäis olla mitään väliä, eikä sen pitäis vaikuttaa suhteeseen. Silloin ku se alkaa juttelemaan sulle niin juttele vaan iloisesti sen kanssa ja vedä ehkä vähän pientä flirttii niin se huomaa, että sä oot kusessa siihen jos se ei muuten tajua.

  No ensinnäki nykyään on facebook ja kaikki muut tollaiset sosiaaliset palstat pyydä se, vaikka fb kaveriksi ja juttele sille siellä. Ja voit, vaikka siellä kertoa, että oot ihastunu siihe jos et uskalla kasvotusten sitä sanoa.. Mutta muista, että aina on parempi sanoo se kasvotusten, mutta se on myös vaikeampaa ja myös ehkä pelottavampaa riippuu ihmisestä.. mut voit myös tyytä siihen vähän niiku 2vaihtoethoon eli että kerrot sen sille, vaikka fb chatissa. Mutta suosittelen, että juttelette eka jonki aika taikka pidempääkin ja tutustutte toisiinne kunnolla ja sitten kysyt siltä. Ei se niin vaikeaa oo, vaikka voi tuntua siltä.. TSEMPPIÄ vaan yritykseen Mimmu

  VastaaPoista
 3. Voisiks kirjottaa jutun mustasukkasuudesta? ottaen huomioon sekä tyttöjen ja poikien mustasukkasuuden ja asiat mistä ollaan mustasukkasia..

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi!

  Voisitko yksilöidä jonkun tapauksen niin voisin käsitellä sitä tapauskohtaisesti? T: Sakke

  VastaaPoista
 5. No tapauksia on liian paljon, olis kiva jos voisit ihan omasta näkökulmastasi kirjoittaa jutun, vähän niin kuin "ainetyyppisesti" aiheena mustasukkaisuus. Tai sitten niinkuin lehtiartikkeli mustasukkaisuudesta. Otatko haasteen vastaan?

  VastaaPoista
 6. No tapauksia on liian paljon, olis kiva jos voisit ihan omasta näkökulmastasi kirjoittaa jutun, vähän niin kuin "ainetyyppisesti" aiheena mustasukkaisuus. Tai sitten niinkuin lehtiartikkeli mustasukkaisuudesta. Otatko haasteen vastaan  Mustasukkaisuus on vähän niikuin pelkoa. ELi kun olet parisuhteessa tytön kanssa niin se tyttö voi olla mustasukkainen sille pojalle, jos se poika vaikka vetää flirttii taikka jotenkin muuten "kuhertelee" sen toisen tytön kanssa.

  Myöskin ihmisen perustarve on tulla rakastetuksi jos tälläinen jää saamatta. Koetaan hylätyksi ja torjutuksi.Kerran hylätty ja petetty ei halua kokea sitä surua ja pelkoa uudestaan.. ja haluu takertua läheisiinsä yms.. Mustasukkaisuus siis johtuu hylätyksi tulemisen pelosta.

  VastaaPoista